Vrouwen moeten weten dat zij een keuze hebben!

Array

In het kader van de borstkankermaand is het voor alle vrouwen van Nederland waardevol om goed geïnformeerd te worden.  Het Alexander Monro , is gespecialiseerd in borstkanker en goedaardige borstaandoeningen. Zij hebben een vernieuwde kijk op zorg en stellen ons graag voor.  Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis is het eerste en enige gespecialiseerde borst(kanker)ziekenhuis in Nederland. Deskundigheid, snelle toegang, luisteren, vertrouwen en betrokkenheid kenmerken onze aanpak. In ons hele ziekenhuis is voel- en merkbaar dat de patiënt centraal staat. Enkele voorbeelden van onze patiëntgerichte visie zijn:

monro 1

In al onze slaapkamers staat standaard een tweepersoonsbed, het is voor ons vanzelfsprekend dat een dierbare kan blijven slapen.

Patiënt: ‘Ik wens niemand borstkanker toe. Maar als je helaas toch getroffen wordt door deze verschrikkelijke ziekte, dan wens ik iedereen de geweldige, liefdevolle behandeling en verzorging in dit ziekenhuis toe.’ 

monro2

 

Wij werken niet met nummers, patiënten zijn namelijk geen nummer. Wij werken enkel met namen van sterke vrouwen.

Patiënt: ‘Ik voel me hier gezien. Als mens en pas in tweede instantie als patiënt. En dat is zo’n verschil.’

monro3

 

In ons ziekenhuis vind je alleen ronde tafels, wij gaan met de patiënt óm tafel.

Patiënt: ‘Het voelt altijd als een warm bad bij het Alexander Monro. Het personeel is zeer kundig, je krijgt er de volle aandacht.’

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen