Chronische Zorg Congres zoekt sprekers

Array

Het Chronische Zorgcongres op woensdag 14 december in Utrecht behandelt actuele ontwikkelingen in de kwaliteit en betaling van chronische zorg in Nederland, België, Duitsland en Engeland. Voor dit congres ben ik op zoek naar hulpverleners, app-bouwers, onderzoekers, innovators, farmaceuten, verpleegkundigen, zorginkopers of beleidsmedewerkers die een korte (flits)presentatie (vijf minuten) over hun werk willen houden.

Flitspresentaties

De presentatie op het congres kan gaan over:

  • een zorginnovatie op het gebied van chronische zorg (bijvoorbeeld een nieuw zorgpad);
  • een nieuwe app of nieuwe software;
  • een nieuwe cursus;
  • een recent onderzoek naar aspecten van chronische zorg.

Er zijn maximaal tien presentaties. Wij maken vooraf een selectie van de inzendingen. Je beantwoordt als spreker twee vragen over je werk, app, onderzoek of project: 1. Wat gaat er goed? 2. Wat kan er beter?

Gratis toegang

Als flitspresentator krijgt je gratis toegang tot het Chronische Zorg Congres. Eventuele introducés zijn niet gratis. Je ontvangt geen honorarium, maar een symbolisch cadeautje. Als je een stand wilt is dat mogelijk, maar daaraan zijn wel kosten verbonden.

Aanmelden

Heb je interesse om tijdens het congres op 14 december een korte presentatie te houden over een innovatief voorbeeld of voorstel van goede en betaalbare chronische zorg? Dan ontvang ik graag voor 31 oktober een mail van je met een korte omschrijving/motivatie. Als je nog inhoudelijke vragen hebt, kan je mij ook altijd even mailen.

Meer informatie

Twee vragen staan centraal op het Chronische Zorg Congres: Hoe kunnen we de kwaliteit van de chronische zorg verbeteren? En hoe kunnen we de groeiende zorgvraag bekostigen?

Het congres richt zich op: leidinggevenden en beleidsmedewerkers van thuiszorgorganisaties verpleeg- en verzorgingshuizen, ziekenhuizen en de geestelijke gezondheidszorg; beleidsmedewerkers van gemeenten en overheidsinstanties; inkopers en beleidsmedewerkers van zorgverzekeraars; ervaren hulpverleners en alle anderen die werkzaam zijn of interesse hebben in de chronische zorg.

Wil je meer informatie of je inschrijven voor het congres? Bekijk dan de uitgebreide brochure op de informatiepagina van het congres of vul het inschrijfformulier daar in.

Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen