CSA Group opent zeer geavanceerd electro-medisch laboratorium in Seoul

Array

CSA Group heeft vandaag de opening aangekondigd van haar nieuwe medische laboratorium in Songpa-gu, Seoel. Dit laboratorium is gespecialiseerd in test- en certificeringsdiensten voor elektro-medische en laboratoriumapparatuur zoals medische apparatuur voor thuisgezondheidszorg, röntgenapparatuur, HF-chirurgieapparatuur, infusiepompen, ECG-bewakingsapparatuur, laserapparatuur, endoscopische apparatuur, multifunctionele patiëntbewakingsapparatuur, microscopen en sterilisatoren.
“Aangezien de Koreaanse medische industrie aanzienlijk is gegroeid, is CSA Group verheugd om in Seoul haar grootste electro-medische laboratorium in Azië te openen. De ultramoderne installatie zal helpen te voorzien in uitgebreide test- en certificeringsdiensten voor binnenlandse bedrijven in medische apparatuur en zorgen voor effectieve toegang tot de Noord-Amerikaanse en wereldwijde markt.  Onze experts kunnen aanzienlijke gelokaliseerde test- en certificeringsdiensten bieden voor een breed scala aan medische producten, en beschikken over kennis van meerdere milieu-, veiligheids- en prestatienormen,” aldus Danny Yoon, CSA Group Area Director, Azië.

Het laboratorium levert ook diensten voor commerciële en huishoudelijke apparaten, em voor audio-/video-apparatuur en HVAC/R-producten. CSA Group Korea biedt verificatieprogramma’s voor duurzaamheid en energiezuinigheid volgens de Noord-Amerikaanse normen. Onlangs heeft CSA Group als onderdeel van een alliantie een serie duurzaamheidsnormen gelanceerd voor huishoudelijke producten, alsmede een CSA Group duurzaamheidskeurmerk om de consument te helpen milieuvriendelijke producten te identificeren.

Naast de test- en certificeringsdiensten worden er speciale inspectie- en veldevaluatiediensten aangeboden. Deze programma’s bieden evaluatie volgens de geldende veiligheidsvoorschriften in Canada en de Verenigde Staten. De beoordeling wordt ter plekke uitgevoerd, en na succesvolle evaluatie worden apparaten die voldoen aan de voorschriften voorzien van een Speciaal Inspectielabel voor Canada of een Veldevaluatielabel voor de Verenigde Staten. De service is bedoeld voor unieke producten of producten die beperkt geproduceerd worden, en voor elektrische apparatuur die niet voorkomen op de lijst. Het proces wordt voltooid op de productieplaats, op tussentijdse distributiepunten, op de definitieve installatieplaats of een combinatie daarvan, zoals aangevraagd door de klant.

Over testen, inspectie en certificering van CSA Group

CSA Group is een wereldwijde organisatie die zich inzet voor veiligheid, sociaal welzijn en duurzaamheid. CSA Group levert test-, inspectie- en certificeringsdiensten voor producten in vele marktsectoren, waaronder de thuis- en commerciële sector, de industriële sector, de gezondheidszorg en de automobielsector. CSA Group biedt ook certificering van functionele veiligheids- en beheersystemen. CSA Group is een van de grootste leveranciers van veiligheids- en milieucertificering voor Canada en de Verenigde Staten, en het CSA-keurmerk staat op miljarden producten wereldwijd. Voor meer informatie over CSA Group kunt u terecht op http://www.csagroup.org.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen