Minister Schippers reageerde op Ja-Nee vragen van Pauw

Array

Minister Schippers reageerde gisteravond in het programma Pauw op de Ja-Nee vragen Jeroen Pauw. Pauw begon het interview met Edith Schiipers met een aantal Ja-Nee stellingen. De vragen over belangverstrengeling van de minister en haar echtgenoot kwamen voort uit een publicatie op de website Follow the Money. Twee van de Ja-Nee vragen gingen daarbij in op die publicatie. Jeroen Pauw stelde: “Mijn man profiteert best wel van de marktwerking in de zorg. En wat dat betreft is er best wel sprake van belangenverstrengeling. http://pauw.vara.nl/media/365314
Bekijk de Ja/Nee vragen van Jeroen Pauw en de reactie van de minister daarop vanaf 1:53.

Nou zou je natuurlijk kunnen stellen dat minister Schippers deze vragen heeft ingefluisterd. Maar daar ga ik, niet over speculeren. Ik ga voorlopig gewoon uit van het feit dat de vragen door Pauw werden gesteld. En al zouden deze vragen gespind zijn, dan is het de journalistieke keus van Jeroen Pauw en zijn redactie om daar een juiste afweging op de maken.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen