Dutch Design Week : ‘Health & Design Challenges’

Array

Het bestuur van LifetecZONe en Health Valley nodigt u van harte uit voor “Health & Design Challenges” bijeenkomst  tijdens de Dutch Design Week op vrijdag 28 oktober a.s. in Eindhoven. Het bijwonen van deze bijeenkomst is gratis voor de leden van LifetecZONe en Health Valley. Deelname aan deze bijeenkomst is inclusief een entreekaart voor de hele Dutch Design Week! Deze entreekaart wordt u ruim van te voren toegezonden.

Het programma bestaat uit 3 delen: een rondleiding over de Dutch Design Week, diverse presentaties en een afsluitend diner. U kunt zich afzonderlijk voor deze drie onderdelen inschrijven via de website van LifetecZONe. Het diner is alleen toegankelijk als u ook de LifetecZONe/Health Valley “Health & Design Challenges” bijeenkomst bijwoont met de presentaties. Voor het diner zijn het aantal plaatsen beperkt, dus wie het eerst komt, het eerst maalt.

Het  programma: (downloaden programma)
12.30 uurOntvangst
12.45 uurRondleiding (walking tour op DDW) Programma
15.00 uurAansluiten leden die zich niet voor rondleiding hebben aangemeld.
15.30 – 15.35 uurWelkomstwoord Health Valley en LifetecZONe
15.35 – 15.55 uurInleidende presentatie van visionair over health & design: MSc. Roy Pype. Titel: ‘Kennisachterstand is een   ontwerpkans’.
15.55 – 16.15 uurPresentatie Philips Design Healthcare, de heer Jos Stuyfzand, Senior Creative Director. Titel ‘Patient Centric, High Performance Healthcare Design –  How design transforms future healthcare experiences?’
16.15 – 16,35 uurPresentatie Art Officials, Tom Kortbeek. Titel “Tactile Orchestra, van kunstobject naar zorgtoepassing”
16.35 – 16.55 uurPresentatie Usono, Victor Donker en Jori Verbeek. Een start-up in medtech. Titel: ‘Design uitdagingen voor een start-up.’
16.55 – 17.00 uurAfronding en vragen
17.00 – 18.00 uurBorrel
18.00 uurStart diner voor aangemelde deelnemers.

 

Na aanmelding wordt u de toegangskaart voor de Dutch Design Week toegezonden, vul op onderstaand formulier daarom ook het adres in waarop u de toegangskaart wilt ontvangen.

Deze bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Brabant.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen