Hoe nu verder? Zorgvragers en zorgaanbieders tussen overheid, markt en zelfsturing’

Achtste Stolte Lezing: ‘Hoe nu verder? Zorgvragers en zorgaanbieders tussen overheid, markt en zelfsturing’

De achtste Stoltelezing wordt gehouden door prof. dr. Aad de Roo. 25 jaar stond hij als hoogleraar en directeur SWOOG in het centrum van het denken over management- en organisatievraagstukken in de gezondheidszorg. Met deze lezing blikt hij terug en vooruit en neemt tevens afscheid als hoogleraar.

Vooraf houden prof. dr. Diana Delnoij en prof. dr. Kim Putters inleidingen. Drs. Jos Werner, voorzitter van de SWOOG, spreekt het slotwoord.

Datum: 24 november 2016

Tijdstip: 13:15 – 17:00 uur

Locatie: Aula, Tilburg University, Warandelaan 2, Tilburg

U bent van harte uitgenodigd voor de achtste Stolte Lezing op 24 november 2016.

‘Hoe nu verder?  Zorgvragers en zorgaanbieders tussen overheid, markt en zelfsturing’

We hopen u te zien op 24 november 2016!

Programma
13:15 uur

Ontvangst

14:00 uur

Opening door dagvoorzitter prof. dr. Henk Garretsen, departementsvoorzitter Tranzo

14:05 uur
‘De maatschappelijke waarde van zorgorganisaties’
Prof. dr. Kim Putters, directeur Sociaal Cultureel Planbureau en hoogleraar beleid en sturing van de zorg aan de Erasmus Universiteit Rotterdam

14:40 uur

‘Kwaliteit van zorg en de rol van waarde(n)’
Prof. dr. Diana Delnoij, hoofd Kwaliteitsinstituut van het Zorginstituut Nederland en hoogleraar transparantie in de zorg vanuit patiëntenperspectief bij Tranzo

15:15 uur

Pauze

15:45 uur

STOLTE LEZING: HOE NU VERDER?
‘Zorgvragers en zorgaanbieders tussen overheid, markt en zelfsturing’

Prof. dr. Aad de Roo, directeur SWOOG en hoogleraar strategisch management bij Tranzo

16:30 uur

Slotwoord door drs. Jos Werner, voorzitter SWOOG

16:40 uur

Afsluiting door de dagvoorzitter en aansluitend borrel en hapjes

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen