VGZ verzekerden zeker van behandeling in het GHZ

0
796

Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) heeft in korte tijd een akkoord bereikt met Coöperatie VGZ. Patiënten die een zorgverzekering hebben afgesloten bij Coöperatie VGZ en de merken die daar onder vallen, zijn het komende jaar zeker van een behandeling in het GHZ.

Afspraken

Het ziekenhuis vindt het belangrijk om met alle zorgverzekeraars goede afspraken te maken. Patiënten kunnen in het GHZ terecht als hun zorgverzekeraar een contract heeft afgesloten met het ziekenhuis. Eerder dit jaar sloot het GHZ een contract met zorgverzekeraar DSW. Naast DSW is nu ook een overeenkomst gesloten met VGZ. In de regio Midden Holland is 42% van de inwoners verzekerd bij zorgverzekeraar VGZ. In Gouda ligt dit percentage op 55%.

Bron: GHZ

Vorig artikelSchadevergoeding en DNA-test geëist van spermadokter
Volgend artikelVerpleegzorginstellingen werken hard aan verbetering
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.