Isala organiseert opleidingsmarkt op zaterdag 19 november

Array

Zaterdag 19 november 2016 organiseert Isala een opleidingsmarkt voor scholieren en schoolverlaters op VMBO, MBO, HAVO en VWO niveau die geïnteresseerd zijn in een opleiding of stage in de zorg. Medewerkers van het ziekenhuis staan klaar om vragen te beantwoorden over hun werk. Ook zijn diverse scholen aanwezig met informatiestands. Aanmelden is niet nodig. Belangstellenden kunnen binnenlopen tussen 10.00 en 15.00 uur in het Hoofdgebouw (V) van Isala, Dokter van Heesweg 2 in Zwolle.

Zorgopleidingen

Zorg van hoge kwaliteit begint bij goede zorgopleidingen. Isala heeft elk jaar opleidingsplaatsen voor leerlingen op de niveaus: BOL (beroepsopleidende leerweg), HBO-voltijd en HBO-duaal. Tijdens de opleidingsmarkt laat Isala zien welke zorgopleidingen in het ziekenhuis gevolgd kunnen worden. Verschillende medewerkers van Isala geven uitleg over hun beroep. Waar mogelijk laten ze attributen zien die zij bij het uitoefenen van hun vak gebruiken. Zo zorgt de opleiding tot Dialyseverpleegkundige ervoor dat er een dialysemachine aanwezig is en laat de opleiding tot Intensivecareverpleegkundige zien hoe een reanimatie werkt.

De onderwijsinstellingen Windesheim, VIAA, Deltion College en Landstede zijn van de partij. Ook zij geven uitleg over de opleidingsmogelijkheden binnen de zorg. Het complete overzicht van deelnemende opleidingen staat op www.isala.nl/opleidingsmarkt.

Stage, afstuderen en werken bij Isala

De Isala Academie is de afdeling binnen het ziekenhuis waar alle mogelijke stageplekken en afstudeeropdrachten bekend zijn. Iedere leerling of student die wil ervaren wat Isala allemaal te bieden heeft, kan tijdens de opleidingsmarkt terecht bij de  Isala Academie. De Academie bemiddelt tussen studenten/leerlingen en afdelingen in het ziekenhuis. Daarnaast is de afdeling Human Resources aanwezig met informatie over beschikbare vacatures in Isala.

Bron: Isala

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen