UnitedConsumers: uitstekende zorgverzekering voor € 99,70

Advertorial
De zorgpremies voor 2017 zijn hard gestegen. Gelukkig biedt UnitedConsumers voor iedereen korting op de VGZ basisverzekering, waardoor deze uitstekende zorgverzekering toch betaalbaar blijft. Voor € 99,70 ben je al verzekerd bij VGZ. Dat is één van de laagste zorgpremies van 2017. Zo ben je verzekerd van goede zorg, voor een lage prijs.

UnitedConsumers is een consumentencollectief en door de vele deelnemers kan zij korting bedingen bij VGZ. Voor de meeste collectieven dien je te werken bij een bepaalde werkgever of te voldoen aan bepaalde voorwaarden. Bij UnitedConsumers is iedereen welkom. Zo profiteer je altijd van een lage zorgpremie. Wel zo eerlijk.

Zorgverzekering met korting

Je krijgt 10% korting op de basisverzekeringen VGZ Ruime Keuze (naturapolis) en VGZ Eigen Keuze (restitutiepolis). Dit is het wettelijke maximum percentage dat een collectief aan korting mag geven op de basisverzekering. Je krijgt 5% korting op de VGZ Goede Keuze basisverzekering (natura selectief polis). Zo betaal je minder en ben je toch verzekerd bij VGZ. Een zorgverzekeraar met meer dan 60 jaar ervaring en grote bekendheid dankzij de klantgerichtheid, vele contracten met zorginstellingen en uitstekende vergoedingen.

 

UnitedConsumers goedkoop en weinig gestegen

Door de korting is de natura selectief polis van UnitedConsumers € 99,70 per maand. Hiermee staat UnitedConsumers in de top 4 van goedkoopste natura selectief basisverzekeringen. Daarbij biedt UnitedConsumers meer keuzevrijheid aan dan de andere zorgverzekeraars in deze top 4. UnitedConsumers is tevens het minst hard gestegen van alle zorgverzekeraars in deze lijst.

Basisverzekering VGZ Ruime Keuze van UnitedConsumers is ook één van de goedkoopste natura basisverzekeringen voor 2017. Door de korting betaal je € 101,65 per maand. Dit is bijna € 100,- per jaar goedkoper dan de gemiddelde natura basisverzekering en je krijgt € 135,60 korting op de normale VGZ natura basisverzekering. De restitutiepolis van UnitedConsumers staat zelfs in de top 3 van goedkoopste restitutie basisverzekeringen.

Zorgverzekering met kado

basis-en-kado-300x250-30fpsJe kunt er ook voor kiezen om de 10% korting in te ruilen voor een kado, wanneer je de basisverzekering VGZ Ruime Keuze of VGZ Eigen Keuze kiest. Voor iedereen die alleen op de polis staat, biedt UnitedConsumers de TomTom Touch Activity Tracker aan. Indien je met twee personen op de polis staat kun je kiezen voor de ASUS Zenfone GO TV, de TomTom Spark 3 Cardio + Music of de Philips Airfryer XL. Alle kado’s dragen bij aan een gezonde levensstijl.

 

Meld je aan bij UnitedConsumers en bespaar elke maand op je zorgverzekering, waardoor je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen