Lyme Epidemie

Array

Miro Kloosterman over Lyme

Zes jaar geleden werd acteur (o.a. Thijs Kramer uit GTST en The Bodyguard) Miro Kloosterman getroffen door de ziekte van Lyme. Hij zette alles op alles om deze slopende ziekte zijn lichaam uit te roeien.

Nederland houdt zich op dit moment nog steeds aan de verouderde richtlijnen als het gaat om de behandeling van de ziekte van Lyme. Na een korte kuur moeten patiënten genezen zijn. Daardoor is er voor chronische Lyme patiënten geen (h)erkenning, behandeling, vergoeding en hulp.

De documentaire S.O.S

In deze documentaire zullen we aandacht besteden aan de huidige stand van zaken en het gebrek aan kennis binnen de zorg. Niet alleen patiënten komen in beeld, ook deskundigen uit binnen- en buitenland zullen hun visie geven op de Lyme problematiek en de Lyme Epidemie. www.LymeEpidemie.nl.

“S.O.S. Een onzichtbare epidemie” zal gemaakt worden door de Nederlandse documentaire maker Pim Giel en gaat in op de ernst van de ziekte van Lyme zoals verlamming, blindheid, pijn, maar ook over de gevolgen ervan zoals, uithuisplaatsing, vermeende kindermishandeling, euthanasie, uitkeringsproblematiek en misdiagnostiek. Naast de patiënten worden ook internationale artsen en advocaten geïnterviewd.

De Campagne S.O.S.

In verschillende landen zoals Nederland, België, Frankrijk en de USA zullen we campagne voeren. Elk land heeft bekende famous ambassadeurs die de ziekte van Lyme op de kaart zullen gaan zetten.
Middels een campagne film, media aandacht, borden langs de snelweg en presentaties door het land zullen we aandacht vragen voor deze mensonterende situatie. Doneer 5 euro (of meer) en steun hiermee onze campagne en de documentaire: http://www.lymeepidemie.nl/doneren/

Wij zijn de ILADS VOOR LYME petitie gestart: https://iladsvoorlyme.petities.nl/ Bij 40.000 handtekeningen is de Tweede Kamer verplicht om de ILADS richtlijn te bespreken.

Helpt u ook mee?

#Lyme #Epidemie #SOS #MiroKloosterman #ThijsKramer #ILADS #ZiektevanLyme #GTST #TheBodyguard

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen