Werkbezoek Staatssecretaris van Rijn aan iZi-ervaarwoning

Array

Staatssecretaris Martin van Rijn (VWS) brengt op vrijdag 27 januari een werkbezoek aan de iZi-ervaarwoning in Den Haag. Hij gaat daar in gesprek met bewoners over het iZi-project en neemt een onderzoeksrapport  in ontvangst over de organisatie van zorg in de toekomst en de rol van technologie daarin.

iZi helpt inwoners van Den Haag veilig, gezond en zelfstandig thuis te blijven wonen. Samen met bewoners zoekt iZi naar technologische oplossingen die hun leven verrijken en die ze daadwerkelijk zullen gebruiken. De iZi-ervaarwoning is ingericht met deze innovaties en is dé plek waar (toekomstige) gebruikers de technologie kunnen uitproberen. Staatssecretaris van Rijn gaat in gesprek met bewoners.

De gemeente Den Haag heeft onderzoek laten doen onder Haagse organisaties op het gebied van zorg en welzijn, marktpartijen en overheid. Doel is om partijen meer te laten samenwerken bij de ondersteuning van de Haagse kwetsbare burger en om deze ook zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen.

Bron:iZi

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen