Feestelijke en drukbezochte open dag St. Anna Zorggroep

Array

Ruim 3000 bezoekers hebben vandaag de open dag bezocht die werd georganiseerd door de St. Anna Zorggroep. De organisatie kijkt terug op een sfeervolle en zeer geslaagde tiende open dag. Deze kreeg een extra feestelijk tintje door de uitreiking van het NIAZ-Qmentum accreditatiebewijs. Een erkenning voor goede en veilige zorg.

De bezoekers lieten zich uitgebreid informeren en konden deelnemen aan allerlei demonstraties en activiteiten. Dit jaar waren er wederom diverse lezingen. Hier kregen bezoekers een kijkje achter de schermen van de spoedeisende hulp en kwamen van alles te weten over het Centrum voor herstel en revalidatie van Ananz. Ook de lezing Fit&Vitaal: Eet en beweeg jezelf gezond trok veel bezoekers.

Naast de lezingen waren er volop activiteiten om te zien en te ervaren wat de St. Anna Zorggroep cliënten en patiënten te bieden heeft. Ook was er van alles te doen voor jong en oud: fittests, demonstraties en spannende spelactiviteiten zoals het Rad van het Brein of het Geboortespel.

Live Radio

Studio040 maakte live radio vanuit de centrale hal van het ziekenhuis en interviewde bezoekers,specialisten en medewerkers. Diverse radiofragmenten zijn terug te luisteren via www.studio040.nl/radio-gemist.

De open dag vindt jaarlijks plaats in het kader van de landelijke Week van Zorg en Welzijn. In het St. Anna Ziekenhuis te Geldrop presenteren zich dan traditiegetrouw alle onderdelen van de St. Anna Zorggroep zich: het ziekenhuis, Ananz en medisch sportgezondheidscentrum TopSupport.

Bron: St. Anna Zorggroep 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen