Het Groene Hart Ziekenhuis dagelijks in TraumaCentrum bij SBS6

Array

Vanaf maandag 3 april zijn de medewerkers en patiënten van het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) dagelijks om 20:00 uur te zien in het programma TraumaCentrum bij SBS6. In het programma staat de acute zorg binnen het GHZ centraal. Het tv-programma volgt zorgverleners en patiënten op de Spoedeisende Hulp maar ook andere afdelingen zoals de Chirurgie, Cardiologie en de OK komen in beeld. De kijker krijgt zo een kijkje voor én achter de schermen van het GHZ.

Alle afleveringen van deze serie zijn in het GHZ opgenomen. De patiënten die te zien zijn in TraumaCentrum hebben vooraf toestemming gegeven voor de opnames van het tv-programma.

TraumaCentrum GHZ

Deelname aan TraumaCentrum is voor het GHZ een unieke kans om te laten zien hoe de medewerkers 24 uur per dag, 7 dagen per week klaarstaan om de beste zorg voor de regio te verlenen. Daarnaast wil het GHZ in het programma een goed beeld geven van de acute zorg in het GHZ en het belang van goede acute zorg in de regio. Jaarlijks bezoeken 25.000 mensen de Spoedeisende Hulp van het GHZ. Het is de tweede keer dat een volledige serie TraumaCentrum in het Groene Hart Ziekenhuis is opgenomen. De eerste serie werd in januari 2016 uitgezonden.

Start uitzendingen

De eerste uitzending van TraumaCentrum is te zien op maandag 3 april om 20:00 uur bij SBS6. In totaal zijn er 20 afleveringen. Kijk voor meer informatie ook op www.ghz.nl/traumacentrum.

Op de foto: Arts-assistent Jens op de SEH van het GHZ. Volg Jens en zijn collega’s van het GHZ in TraumaCentrum. Vanaf 3 april iedere werkdag bij SBS6.

Bron: GHZ

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen