De laatste loodjes op weg naar een https-omgeving

0
1442

Momenteel ziet de website er nog steeds een beetje anders uit en mist veel beeldmateriaal. Dat gaan we de komende tijd bijwerken. Inmiddels zijn we verhuisd naar een veiliger platform en is het https-certificaat aangevraagd. Het is dus wachten op de goedkeuring en het verder opnieuw opbouwen en inrichten van de website. Dat gaan we de komende dagen doen.

De verwachting is dat Medicalfacts.nl na de Pasen weer werkt zoals u gewend bent. Momenteel is de Doctors Only content niet beschikbaar. Met enkele dagen zal de nieuwsbrief pas weer werken. En ook het tweeten van berichten is nog niet ingeregeld en werkt dus nog niet. Banners zijn adverteerders zullen ook de komende daen weer gaan draaien. Wij zijn momenteel op zoek naar een mogelijkheid om Medicalfacts.nl zonder advertenties tegen betaling aan te bieden.

Vorig artikelDe invloed van prebiotica bij mensen met overgewicht
Volgend artikelOverlap ontdekt in genetische risicofactoren tussen ALS en schizofrenie
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.