Gratis condooms op camping Intents Festival

0
1769

In het zonnetje je tent opzetten, lekker chillen met je vrienden, lol maken, drankje in je hand, vette muziek, condooms op zak en alleen maar gezelligheid! Wat wil je nog meer? Lekker vrijen zonder nare gevolgen natuurlijk! Op festivals zijn jongeren eerder seksueel actief. Om jongeren te stimuleren om veilig seks te hebben deelt Intents in samenwerking met webshop Condoom.nl gratis condooms uit! Dit jaar zijn er 250.000 condooms beschikbaar voor verschillende organisaties om jongeren te stimuleren om veilig te vrijen!

Alle campingbezoekers worden voorzien van dit condoom. Uit cijfers is gebleken dat op festivals jongeren minder vaak een condoom gebruiken en lopen daardoor meer risico op het krijgen van soa`s of een ongeplande zwangerschap. Samen met Intents wilt Condoom.nl jongeren aanzetten tot gedragsverandering en ondersteunen door gratis condooms uit te delen! Hierdoor zijn alle campingbezoekers van IntentsCity verzekerd van veilig seks.

Tienduizenden feestgangers

In het laatste weekend van mei wordt het jaarlijkse Brabantse Intents Festival in Oisterwijk gehouden. Intents Festival is één van de grootste en is het méést vooruitstrevende Dance-Festival van Nederland. Het festival weet ieder jaar weer tienduizenden feestgangers aan te trekken, dit jaar verwacht Intents ruim 55.000 festivalbezoekers. In 2015 won Intents Festival de hoofdprijs: de Festivalchart Award.

Bron: Dujardin International

Vorig artikelRegio Amsterdam officieel kandidaat voor vestiging EMA
Volgend artikelErkko Autio benoemd tot hoogleraar Entrepreneurship and Innovation
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.