Nascholing Pijn breed perspectief (3 accreditatiepunten) – 13 juni

Pijnklachten komen dagelijks in onze praktijk voor. Niet elke pijn is hetzelfde en heeft dezelfde oorzaak. Een juiste anamnese en diagnose is dan ook van belang om een optimale behandeling en preventie van pijn in te kunnen zetten.

In deze nascholing in samenwerking met Professor Huygen, anesthesioloog en pijnbehandelaar, dr. Vos en dr. Voerknecht, beiden huisarts, krijgt u een update van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van pijn, een samenvatting van de NHG-standaard pijn en de Zorgstandaard chronische pijn, handvatten wanneer wel of niet doorverwijzen en wordt besproken ‘wie welke rol heeft’ bij pijnbestrijding. Kortom een vertaling van theorie naar de huisartspraktijk staat centraal. U kunt ook eigen casuïstiek in te sturen.

Dinsdag 13 juni 2017
Locatie: Hotel Den Haag Nootdorp, Nootdorp
Programma:
18:00-18.30
Ontvangst met soep en broodjes
18:30-19:30
De theorie achter pijn
19:30 – 20:15
De NHG-standaard Pijn Samenwerking 1e en 2e lijn
20:15 – 20:30
Pauze
20:30-21:45
Casuïstiek
22:00
Einde

Deze nascholing is geschikt voor huisartsen en verpleegkundig specialisten huisartsgeneeskunde. Accreditatie is verleend bij Accreditatiebureau Cluster 1 voor 3 punten. En er zijn geen kosten verbonden aan deze nascholing

 

Aanmelden
U kunt zich voor deze nascholing aanmelden: via de website www.grunenthalnl.nu. U kunt dan het aanmeldformulier digitaal invullen of via de antwoordkaart.
Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u per email een bevestiging van uw inschrijving.

Secretariaat

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact op met het secretariaat Maaike van Eijk van Grünenthal B.V. mail Maaike Van Eijk of bel 06 – 120 11111

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen