Famed en Edin bundelen krachten voor mondzorgprofessionals

0
1027
Links: Bart Hogendoorn, CEO van Famed – rechts: Anne-Peter van Riet, Directeur Edin Dental Academy
Links: Bart Hogendoorn, CEO van Famed – rechts: Anne-Peter van Riet, Directeur Edin Dental Academy
Officiële samenwerking Famed en Edin van start vanaf 22 mei

Per 22 mei 2017 is de samenwerking tussen Famed en Edin officieel bekroond met een samenwerkingsovereenkomst. Reeds jarenlang werken beide partijen naar volle tevredenheid samen. Waar in het verleden veelal op projectbasis werd samengewerkt, is er met de samenwerkingsovereenkomst een structureel partnership ontstaan met de focus op inhoud, educatie en kennisdeling.

“Marktontwikkelingen op de voet volgen, kennis delen en samenwerken. Weten wat mondzorgprofessionals bezighoudt, daar gaat het ons om. Naast financiële zekerheid en gemak willen we onze expertise in de mondzorg vertalen in toegankelijke kennis en services die een concrete bijdrage leveren aan de dagelijkse praktijkvoering. De samenwerking met Edin en de lancering van de ‘Famed Academy’ sluiten naadloos aan bij deze ambitie”, aldus Bart Hogendoorn CEO van Famed.

Edin heeft net als Famed zijn sporen al verdiend in de mondzorg en biedt een breed scala aan trainingen en opleidingen aan. Met Famed hebben mondzorgprofessionals een krachtige partner in huis om processen efficiënter in te richten. De opleidingen en trainingen van Edin ondersteunen en inspireren mondzorgprofessionals bij hun persoonlijke ontwikkeling, vakmanschap en innovatief ondernemerschap.

De combinatie van de kennis van de opleidingsspecialisten van Edin met de (markt)kennis van Famed creëert mogelijkheden om unieke opleidingen te ontwikkelen die afgestemd zijn op de dagelijkse praktijk.

Beide partijen onderstrepen dat goed opgeleide, betrokken en gemotiveerde medewerkers centraal staan in een succesvolle praktijk. Het is dan ook essentieel om iedere medewerker de kans te bieden om zich persoonlijk te ontwikkelen. Van Riet: “Juist die gedeelde visie is de aanleiding geweest om onze krachten te bundelen. De eerste, gecombineerde training voor de Balieassistent staat al op de agenda. We kijken uit naar de samenwerking met Famed, want wij geloven in de kracht van samenwerken!”

Over Famed

Famed bestaat sinds 1988 en ontzorgt inmiddels meer dan 4.600 zorgaanbieders van hun financiële administratie. Dit helpt zorgaanbieders hun (medische) vak nog beter te vervullen, verlost van alle factureringszorgen en met blijvend tevreden zorgconsumenten en zorgverzekeraars. Voor meer informatie zie: www.famed.nl

Over Edin

Edin is een niet-bekostigd onderwijsinstituut en verzorgt hoofdzakelijk na- en bijscholing voor tandartsen, mondhygiënisten, tandartsassistenten en praktijkmanagers. Edin was al marktleider voor bij- en nascholing van tandartsassistenten, maar sinds 2016 kun je ook bij Edin terecht voor een volledige MBO-4 opleiding Tandartsassistent. Edin gelooft in de kracht van samenwerken, persoonlijke aanpak en pro-activiteit. En dat alles met een glimlach. Voor meer informatie zie: www.edin.nl

Vorig artikelInternationale high-end oogziekenhuis geopend in Nederland
Volgend artikelAlleen met preventiepil PrEP einde aan hiv-epidemie
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.