EMA gaat waarschijnlijk naar Parijs

0
606

De race om de locatie voor nieuwe huisvesting van de European Medicines Agency EMA lijkt te gaan tussen Parijs en Straatsburg. Dat blijkt na de bekendmaking van de voorlopige beslissing over de locatie van de European Medicines Agency (EMA) ten gunste van Parijs of Straatsburg.

De EMA zal, net als andere Europese overheden als gevolg van Brexit, naar het Europese continent verhuizen. Voor de EMA waren er meer kandidaten dan voor de Olympische Spelen. De EMA zoekt ruimte voor ongeveer 1.000 hoogopgeleide werknemers. Daarnaast zijn er niet alleen de arbeiders van de EMA zelf. Rond de EMA werken en verblijven duizenden lobbyisten, adviseurs en taxateurs.

Parijs is waarschijnlijk de locatie waar de EMA zich gaat vestigen, anders wordt het Straatsburg. De verkiezing van Emanuel Macrons lijkt hier positief aan te hebben bijgedragen.

 

Vorig artikelAnthonius (Ton) de Boer nieuwe voorzitter van het CBG
Volgend artikelWarande voldoet aan aanwijzing IGZ
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.