Twee endoscopen gestolen uit Catharina Ziekenhuis in Eindhoven

0
1098

Het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven heeft voor ruim honderdduizend euro schade door de diefstal van twee endoscopen. Afgelopen zaterdag zijn de twee endoscopen van de afdeling Maag-, Darm- en Leverziekten meegenomen. De endoscopen; een gastroscoop en een kinderscoop, worden in een afgesloten ruimte bewaard.

Een woordvoerder van het ziekenhuis benadrukt dat er op de weggenomen apparatuur geen gegevens van patiënten staan. Ook gaan de onderzoeken op de afdeling Maag-, Darm- en Leverziekten gewoon door en hoeven patiënten niet afgebeld te worden.

Het ziekenhuis heeft aangifte gedaan. De politie onderzoekt de diefstal. Ziekenhuizen in de regio zijn ingelicht zodat ze extra alert kunnen zijn.

Bron: CZE

advertentieEinde Bericht ___________________________________________
DELEN
Vorig artikelUurtje sportschool verlaagt kans op metabool syndroom
Volgend artikelNieuw gevonden genen voor regulatie hartritme geven meer inzicht in hart- en vaatziekten

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.