Eerste editie Last Man Standing groot succes!!

De eerste editie van Last Man Standing is een feit! Op 24 juni 2017 klommen meer dan 110 mensen op een paal en stonden te wachten. Om solidair te zijn met alle mensen op de wachtlijsten in de ggz en als symbool voor al die mensen. Wachten, wachten, wachten. Want dat is helaas nog de werkelijkheid op dit moment. Meer dan de helft van de mensen hield het de volle 6 uur vol. Ze trotseerden harde wind, kou en een spatje regen. Maar dat mocht de pret niet drukken. We zijn ontzettend trots  op alle deelnemers en op alle mensen die dit event mogelijk hebben gemaakt. #lastmanstanding

Last Man Standing

Stel, je voelt je depressief en je moet maanden op hulp wachten. Of je kind heeft hulp nodig en je moet een jaar wachten. Wat dan? De wachtlijsten in de psychische hulp zijn lang. Veel te lang.

Het is tijd voor actie! Om aandacht te vragen voor de (gevolgen van) de veel te lange wachtlijsten, zijn meer dan 100 mensen op 24 juni 2017 op een paal gaan staan in het Markermeer.

Ze strijden niet alleen voor dit belangrijke doel, het wordt ook een bijzondere uitdaging die je niet snel zal vergeten.

Bron: MIND

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen