Christine Beij nieuwe directeur Het Oogzorgnetwerk

0
1183

Per 1 september aanstaande treedt mr. Christine Beij aan als nieuwe directeur van Het Oogzorgnetwerk, een landelijk netwerk van oogheelkundige afdelingen van ziekenhuizen. Christine Beij volgt de huidige directeur, René Baljon, die per 1 september zal starten in een nieuwe baan als directeur Medisch Service Centrum van Sensire te Varsseveld op.

Christine is in 2012 begonnen als jurist en secretaris Raad van Bestuur bij Het Oogziekenhuis Rotterdam. Sinds begin dit jaar is zij manager van de afdelingen Commercie en Facilitair. Christine is pragmatisch en ondernemend. Zij zal haar kennis en ervaring opgedaan in Het Oogziekenhuis inzetten om een nieuwe impuls te geven aan Het Oogzorgnetwerk. Daarbij wil zij de banden tussen Het Oogziekenhuis en verschillende strategische partners binnen het gehele oogheelkundig spectrum versterken. “Het zal niet makkelijk zijn om in de voetsporen van René Baljon te treden maar met dit team van ervaren adviseurs durf ik die uitdaging aan” aldus Christine.

Het Oogzorgnetwerk, een landelijk samenwerkingsverband in de oogheelkunde, is in 2001 ontstaan op initiatief van Het Oogziekenhuis Rotterdam.

Bron: Oogzorgnetwerk

Vorig artikelAfspraken aanpak seksueel geweld
Volgend artikelBrandwondenpatiënten voorspellen behandeling op maat voor toekomstige patiënten
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.