Jos van Rooijen nieuw lid Raad van Commissarissen Beweging 3.0

Array

Jos van Rooijen is op 3 juli toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Beweging 3.0. Met de aanstelling van Van Rooijen is de Raad van Commissarissen van de zorgorganisatie weer op volledige sterkte.

De Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur van Beweging 3.0 zijn zeer verheugd over de komst van Van Rooijen. Zij zien ernaar uit om samen met hem de koers die medio 2016 werd ingezet, verder te realiseren. De medezeggenschapsraden van cliëntvertegenwoordigers en medewerkers van Beweging 3.0 staan achter de benoeming van Van Rooijen.

Goede zorg, financieel gezond

Van Rooijen, tevens vicevoorzitter van de Raad van Commissarissen, is verantwoordelijk voor de portefeuille Financie?n. “Ik verheug mij op de samenwerking met de leden van de Raad van Commissarissen en met de Raad van Bestuur. Met de inzet van alle betrokkenen bij Beweging 3.0 zullen we de ingezette lijn van kwaliteitsverbetering doortrekken. Mijn speerpunt hierin is het leggen van een gezonde en duurzame financie?le basis. Ik heb er het volste vertrouwen in dat we dit voor elkaar krijgen”, aldus Van Rooijen.

Achtergrond

Jos van Rooijen (1953) deed ruime ervaring op in diverse directie- en bestuurlijke functies. Op dit moment is hij onder meer lid van de Raad van Toezicht van de Haagse Hogeschool en van de Raad van Commissarissen van Stichting Humanitas Huisvesting (Rotterdam). Daarnaast is hij sinds 2015 lid van de Raad van Toezicht van Ziekenhuis Twente.

Bron: Beweging 3.0
Beweging 3.0

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen