Oost NV en PPM Oost gaan verder als Oost NL

Array

Per 1 juli is de fusie van PPM Oost en Oost NV een feit. We gaan verder onder één naam: Oost NL. We bundelen onze krachten bij het aangaan van maatschappelijke uitdagingen en vergroten zo onze impact op de regionale economie.

Geïntegreerd, vanzelfsprekend

Voor ons is deze fusie vanzelfsprekend. We werken vanuit Apeldoorn al jaren samen. Steeds meer doen we dit geïntegreerd: we combineren onze kennis, ons netwerk en onze expertise. Zo kunnen we ondernemers versterken en een bijdrage leveren aan het realiseren van hun doelstellingen.

Nieuwe naam, vertrouwde gezichten

Karin van Willigen is om gezondheidsredenen teruggetreden tot tweede directeur van Oost NL. Marius Prins wordt hét gezicht van Oost NL. Hij was 14 jaar lang directeur van PPM Oost. Vooruitlopend op deze fusie is Marius in december 2016 benoemd tot directeur van Oost NV.

Website en e-mailadres veranderen mee

Zoals je ziet heb ik een nieuw e-mailadres. Het oude adres blijft voorlopig nog werken, maar je kunt het beste dit nieuwe e-mailadres gebruiken. Bij een nieuwe naam hoort bovendien een nieuwe website: www.oostnl.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen