Accreditatie St. Antonius Slaapcentrum verlengd

0
607

De Federatie Algemene Slaapcentra (FSC) heeft de accreditatie voor het St. Antonius Slaapcentrum op 20 juni j.l. met vijf jaar verlengd.

De FSC is in 2010 opgericht en heeft tot doel het bevorderen van de slaapgeneeskunde in brede zin en het accrediteren van algemene slaapcentra in het bijzonder. Met het verlengen van de accreditatie geeft ze aan dat het slaapcentrum van ons ziekenhuis aan de gestelde kwaliteitscriteria voldoet.

Fusie

“We zijn erg blij met deze verlenging, aldus dr. Laurien Teunissen, neuroloog en hoofd van het Slaapcentrum. “Op dit moment wordt hard gewerkt aan een fusie met het slaapcentrum van het Zuwe Hofpoort. Dit zal de kwaliteit van zorg aan patiënten met slaapproblemen nog verder verbeteren.”

Klik hier voor meer informatie over het St. Antonius Slaapcentrum.

Bron: St. Antonius Ziekenhuis

Vorig artikelAanwijzing voor Reinaert Kliniek
Volgend artikelDirk Jan Verbeek nieuwe interim bestuurder MCL
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.