Data4lifesciences Symposium op 11 september 2017

0
642

Het NFU-programma Data4lifesciences werkt aan de realisatie van een geïntegreerde onderzoeksdata-infrastructuur in, voor, door en tussen de umc’s en hun partners.

Een onderzoeksdata-infrastructuur maakt de omgang met wetenschappelijke data makkelijker. De structuur is bedoeld om onderzoekers te ontlasten en optimaal gebruik te laten maken van de vele mogelijkheden die IT-technologie het onderzoek kan bieden. Met deze infrastructuur vormt Data4lifesciences een belangrijke bijdrage van de gezamenlijke umc’s in het grotere overkoepelende infrastructuur initiatief Health-RI.

Tijdens het symposium op 11 september 2017 in het Centraal Museum te Utrecht worden, aan de hand van concrete voorbeelden uit de onderzoekspraktijk in de umc’s, de eerste resultaten van het programma gepresenteerd.

Lees meer informatie over het programma en aanmelden.

Bron: NFU

Vorig artikelEczeem is een verzamelnaam van verschillende soorten huiduitslag
Volgend artikelMeldactie NPCF voor Psychosociale zorg
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.