Eerste patiënt nieuwe locatie Isala Heerde

Array

Polikliniek Isala Heerde heeft vandaag haar nieuwe polikliniek in gemeente Heerde, aan de Groteweg 5 in Wapenveld in gebruik genomen. De polikliniek verhuisde van locatie ‘De Wendhorst’ aan de Eperweg 33 naar een nieuw en modern gebouw, dat betere faciliteiten en meer comfort biedt voor patiënten. Eén van de eerste patiënten was de heer Brummel die samen met zijn vrouw ontvangen werd door Isala KNO-arts Rik Lutgert met een mooi boeket bloemen.

‘We zijn heel blij dat we vanaf vandaag onze patiënten kunnen ontvangen in dit mooie en moderne gebouw’, vertelt Pascale Franckaert, manager locatie Isala Heerde. ‘De nieuwe locatie biedt dezelfde zorg en mogelijkheden om de zorg uit te kunnen breiden. Ook biedt het gebouw betere faciliteiten en meer comfort voor de patiënt. Er is meer ruimte voor kleine poliklinische ingrepen en ook de wachtkamers zijn ruimer. Daarnaast ligt het nieuwe gebouw in een prachtige groene omgeving en is het goed bereikbaar voor inwoners uit de wijde omtrek. Isala blijft met deze nieuwe locatie zorg dichtbij huis bieden.’

 

Patiënten kunnen op deze locatie terecht voor onderzoek, controle en nazorg op de polikliniek Cardiologie, Gynaecologie, Handtherapie, Interne geneeskunde, Kindergeneeskunde, KNO

Klinisch chemisch laboratorium, Longgeneeskunde, Maag-, darm- en leverziekten, Nefrologie,

Neurologie, Plastische chirurgie, Orthopedie, Radiologie en Reumatologie.

 

De nieuwe locatie wordt op 14 september officieel geopend.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen