Isala versterkt positie in de bewegingszorg

0
539

Onlangs is het Isala Beweegcentrum (IBC) officieel geopend. Een centrum waarin orthopedisch chirurgen, revalidatieartsen en sportartsen intensief samenwerken. Door deze samenwerking ontstaat er een brede kijk op de klacht van de patiënt. Samen bieden zij zorg aan het bewegingsapparaat in de volle breedte: van basis- tot hooggespecialiseerde topzorg.

  • levert veilige en kwalitatieve zorg. Patiënten ervaren een duidelijke verbetering na het behandeltraject;
  • garandeert dat de juiste patiënt door de juiste specialist(en) wordt gezien door de patiënt op voorhand goed te screenen;
  • draagt bij aan preventie door middel van voorlichtingsbijeenkomsten voor het algemeen publiek, huisartsen en fysiotherapeuten en het aanbieden van preventieprogramma’s.
Bewegingszorg versterken
Guus Janus, voorzitter van het RVE-bestuur en orthopedisch chirurg: ‘Wij zijn er van overtuigd alles in huis te hebben om onze positie in de bewegingszorg verder te versterken. De betrokken professionals zetten de patiënt centraal en hebben alle expertise om hoogwaardige multidisciplinaire zorg te leveren. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk, dat wij verder aanboren om meer patiënten aan te trekken.’
Ga naar isala.nl/beweegcentrum voor meer informatie
Bron: Isala

 

 

Vorig artikelBehandeling oudere kankerpatiënten moet beter
Volgend artikelPetitie: “Gezondheidsraad houd u aan adviesopdracht uit Tweede Kamer”
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.