UZ Gent: Maak kans op de Prijs Magda Dierendonck voor vernieuwend verpleegkundig onderzoek

Voor de twaalfde keer op rij reikt de Directie Verpleging van het UZ Gent de Prijs Magda Dierendonck uit voor vernieuwend verpleegkundig onderzoek.

Hebt u als verpleegkundige of student Verpleegkunde recent innovatief onderzoek verricht – kwantitatief of kwalitatief? Biedt het onderzoek een meerwaarde voor de verpleegkundige praktijk en wil u die graag delen? Mail dan voor 31 oktober 2017 uw kandidatuur naar [email protected]. Zowel de laureaten voor het beste kwalitatieve en kwantitatieve onderzoek als hun onderzoeksteam krijgen een geldprijs van 2.500 euro.

Op de webpagina van de Prijs Magda Dierendonck vindt u meer info, het inschrijvingsformulier en het wedstrijdreglement.

Met de Prijs Magda Dierendonck wil het UZ Gent de professionalisering van de verpleegkunde in Vlaanderen stimuleren.

Bron: UZ Gent

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen