Mirjam Mol neemt afscheid van Pivot Park

Array

Mirjam Mol-Arts neemt afscheid als directeur van Pivot Park en het Pivot Park Screening Centre. Mol-Arts was vanaf de eerste gesprekken over oprichting bij het park voor farmaceutische innovatie betrokken en is vanaf 2014 directeur van de diverse Pivot Park entiteiten. Per 1 januari 2018 wordt zij verantwoordelijk voor de wereldwijde klinische- en preklinische ontwikkeling bij de Deense farmaceut Ferring.

 “Ik heb al deze jaren met heel erg veel plezier gewerkt aan de opbouw en verdere professionalisering van het park. Inmiddels zijn er bijna 50 bedrijven gehuisvest en 550 mensen actief op het Pivot Park en hebben we mooie vooruitzichten op verdere groei en ontwikkeling van het park. Binnen het Pivot Park Screening Centre hebben we eveneens een prachtige groei doorgemaakt en de rol gepakt die het beste bij onze infrastructuur en expertise, als versneller voor het ontdekken van nieuwe geneesmiddelen, past, ” vertelt Mol-Arts. “Het is nu echter het moment om weer terug te keren naar het gebied waar mijn ‘roots‘ liggen, geneesmiddelenontwikkeling.”

Bruggenbouwer

“Wij zijn Mirjam zeer dankbaar voor de rol die zij in de afgelopen jaren voor zowel Pivot Park als het Pivot Park Screening Centre heeft vervult. Dankzij haar inspanningen, kracht als bruggenbouwer en netwerk hebben enorme ontwikkelingen plaats kunnen vinden,” vertelt Rob Prins, voorzitter van de Raad van Bestuur van de verschillende Pivot Park entiteiten. “Wij betreuren haar vertrek dan ook ten zeerste, maar hebben alle begrip voor haar motieven. Het zal nog een stevige opgave voor ons worden om waardige opvolging voor haar te vinden.” 

Bron: Pivot Park

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen