Eerste editie Pop-up Beautykliniek GHZ

Veel mensen lopen rond met vragen over cosmetische wensen zoals een ooglidcorrectie, permanente ontharing of een borstvergroting. Voor iedereen die dit herkent, is er op donderdagavond 16 november en zaterdag 18 november de Pop-up Beautykliniek.

In deze Pop-up kliniek kan iedereen (vanaf 18 jaar) terecht met vragen over diverse cosmetische ingrepen. Bezoekers krijgen een kosteloos privéconsult met een ervaren plastische chirurg of dermatoloog van het Groene Hart Ziekenhuis. Tijdens dit consult worden de mogelijkheden, veiligheid en kosten van de gewenste behandeling besproken.
Pop-up Beautykliniek 

De Pop-up Beautykliniek vindt dit jaar voor het eerst plaats en wordt gehouden in het centrum van Gouda aan Lange Tiendeweg 93. Zo kan iedereen comfortabel kennismaken met de verschillende behandelmogelijkheden en de expertise van de specialisten van het Groene Hart Ziekenhuis.

Bekijk alle mogelijkheden en boek uw gratis privéconsult via www.ghz.nl/beauty.

Bron: GHZ

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen