Inschrijving Nationale Zorginnovatieprijs 2018 geopend

Array
Beloningen van €10.000 en €5.000 te winnen

Ondernemers kunnen vanaf vandaag hun meest kansrijke zorginnovatie(s) aanmelden via zorginnovatie.nl om kans te maken op de Nationale Zorginnovatieprijs 2018. Een initiatief van Stichting Zorginnovatie Nederland en haar partners. Dit jaar maak je als ondernemer twee keer kans op een prijs. De vakjury reikt een bedrag uit van €10.000 en het publiek kiest ook een winnaar. Die ontvangt een bedrag van €5.000 om zijn of haar bedrijf verder te ontwikkelen. De uitreiking vindt voor de 3e keer plaats tijdens de jubileumeditie van het Health Valley Event 2018 op donderdag 15 maart in het CineMec Nijmegen.

Marc Kalf, voorzitter Stichting Zorginnovatie Nederland: “De jaarlijkse Nationale Zorginnovatieprijs is een prachtige kans voor ondernemers om hun innovatie(s) in zorg en welzijn te versnellen en onder de aandacht te brengen. We stimuleren dit het hele jaar door op het online platform Zorginnovatie.nl, waar vraag en aanbod bij elkaar komen en matches worden gemaakt.“

Prijsuitreiking Health Valley Event 2018

Er is bewust gekozen om de prijzen uit te reiken tijdens het Health Valley Event. Dit is namelijk dé ontmoetingsplaats voor belangstellenden uit het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, wetenschap en de overheid die zich bezighouden met innovaties in Life Sciences and Health. Tijdens deze jubileumeditie draait het om mensen die het verschil maken voor de gezondheidszorg. Of dat nu artsen, verpleegkundigen, investeerders, ondernemers of wetenschappers zijn. Allemaal bezig met innovatie, om op hun eigen unieke manier voor patiënten het verschil te maken. Het event heeft een dagvullend programma met interessante sprekers als prof. drs. Hans Clevers (Hoogleraar Moleculaire Genetica, Universiteit Utrecht), prof. drs. Angela Maas (Hoogleraar Cardiologie voor vrouwen, RadboudUMC) en mr. drs. Herna Verhagen (CEO, Post NL).  Zie ook de website: Health Valley Event 2018.

Enorme boost voor netwerk winnaar

De Umenz App won afgelopen jaar de zorginnovatieprijs. Het is dé app die de zorgconsument met al zijn zorgverleners verbindt en overzicht, ondersteuning, begeleiding, signalering, registratie en consultatie biedt bij al zijn behandelingen. Hiermee kan de zorgconsument regie houden over zijn zorg. Pieter-Joep Huige, initiatiefnemer en CEO Umenz: “De toegevoegde waarde van de prijs was voor ons enorm. Naast een extra stimulans om door te gaan, was het voor ons heel belangrijk dat het winnen van de prijs deuren opende die anders gesloten gebleven waren. En de prijs leverde ons veel publiciteit op, niet alleen nationaal maar zelfs internationaal. Die publiciteit vertaalt zich nu in een groeiende omzet voor Umenz.”

Inschrijven tot 31 december

De inschrijfprocedure voor de Nationale Zorginnovatieprijs loopt tot zondag 31 december 17.00 uur. De genomineerden worden in februari bekend gemaakt. De vakjury maakt uiteindelijk de winnaar van bekend tijdens het Health Valley Event. Ook de publieksprijs wordt tijdens het event uitgereikt.

Bron: HealthValley

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen