10 jaar Eindeloos bewustzijn

Array
Een wetenschappelijke visie op de bijna-dood ervaring

Vandaag verschijnt de jubileumuitgave van Eindeloos bewustzijn  met een nieuw voorwoord van auteur Pim van Lommel: hét boek over bijna-dood ervaringen bestaat tien jaar en heeft veel teweeggebracht. “De bijna-dood ervaring kan met recht mijn levenswerk genoemd worden.”  – Pim van Lommel

In november 2017 is het tien jaar geleden sinds Eindeloos bewustzijn, de bestseller over bijna-dood ervaringen (BDE’s), verscheen. Het boek heeft veel losgemaakt bij zowel medici als mensen die een BDE hebben meegemaakt. Het is in zeven talen vertaald en er werd een documentaire over gemaakt. In deze jubileumeditie staat een nieuw voorwoord van auteur Pim van Lommel, waarin hij vertelt wat zijn boek de afgelopen tien jaar heeft teweeggebracht – zowel bij lezers als bij hemzelf. Van het boek zijn  inmiddels wereldwijd 250.000 exemplaren verkocht, in Nederland ruim 140.000.

PIM VAN LOMMEL was tot 2003 als cardioloog verbonden aan het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem en deed onderzoek naar BDE’s. Hij geeft over de hele wereld lezingen over BDE en over de relatie tussen het bewustzijn en de hersenfunctie.

EINDELOOS BEWUSTZIJN
Een wetenschappelijke visie op de bijna-dood ervaring
PIM VAN LOMMEL
€ 17,50 | paperback | 471 pagina’s
ISBN 9789025906177
ISBN e-book 9789025906184 (€ 12,99)
Verschijningsdatum: 28 november 2017

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen