Mariëtte Keijser bestuurder bij De Forensische Zorgspecialisten

Array

Medio maart 2018 treedt Mariëtte Keijser als bestuurder in dienst bij De Forensische Zorgspecialisten (DFZS). DFZS levert kennis en diensten in de forensische zorg. Wij werken aan een samenleving waarin iedereen zich goed en veilig voelt. Onze organisatie bestaat uit twee onderdelen: de Waag en de Van der Hoeven Kliniek.

Mariëtte Keijser is sinds 2012 één van de bestuurders van Vivium Zorggroep, zorgspecialist gericht op ouderen in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam Zuid. Zij is daar verantwoordelijk voor 3300 medewerkers en 1200 vrijwilligers. Daarvoor was zij 11 jaar werkzaam als bestuurder bij Sevagram. Zij heeft een opleiding tot gezondheidswetenschapper gedaan en is haar loopbaan als verpleegkundige begonnen.

Mariëtte volgt Wouter van Ewijk op die in april 2018 afscheid neemt en met pensioen gaat. Wouter van Ewijk is sinds juni 2013 bestuurder van De Forensische Zorgspecialisten. Hij is als psychiater en bestuurder vele jaren in de GGZ werkzaam geweest waaronder als bestuurder bij VUmc en GGZ InGeest.

Gezien de ruime bestuurlijke ervaring van Mariëtte Keijser hebben wij er alle vertrouwen in dat zij op een zorgvuldige en deskundige wijze zal bijdragen aan het realiseren van alle uitdagingen waarvoor De Forensische Zorgspecialisten zich momenteel gesteld ziet.

Bron: De Forensische Zorgspecialisten

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen