Wijzigingen Raad van Toezicht Martini Ziekenhuis

Array

Per 1 januari neemt de Raad van Toezicht afscheid van twee van haar leden, mevrouw drs. C.J.W. Hirschler-Schulte en de heer drs. M.A. Ruijs. Voorzitter van de Raad van Toezicht Rik van Terwisga: ‘Met het afscheid van Tineke Hirschler en Maarten Ruijs nemen we afscheid van twee betrokken en deskundige toezichthouders. Ik wil hen beiden graag hartelijk danken voor hun inzet voor het Martini Ziekenhuis. Met hun kennis en interesse hebben zij bijgedragen aan de sterke positie waarin het Martini Ziekenhuis zich nu bevindt.’

Nieuwe leden

De twee vacatures worden per 1 januari 2018 ingevuld door mevrouw prof. dr. J.M.W. Hazes en de heer A.K. in ’t Veld MA. Mevrouw Hazes zal binnen de Raad van Toezicht de portefeuille kwaliteit en veiligheid beheren. De heer In ‘t Veld neemt het thema innovatie onder zijn hoede. Mevrouw Hazes is werkzaam als hoogleraar en afdelingshoofd reumatologie en voorzitter stafconvent in het Erasmus Medisch Centrum. De heer In ’t Veld is oprichter en directeur van Bureauvijftig, dat ondersteunt bij het ontwikkelen en vermarkten van producten en diensten voor ouderen. Met de komst van deze twee nieuwe leden versterkt de raad zich verder op het gebied van kwaliteit en veiligheid van de zorg en op het gebied van innovatie en ondernemerschap.

Bron: Martini Ziekenhuis

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen