De regio groot Amsterdam krijgt een Huid Medisch Centrum

0
1133

Het AMC, VUmc en Centrum Oosterwal maken de oprichting van Huid Medisch Centrum bekend. Het nieuwe centrum opent vanaf heden de deuren voor alle huisarts verwezen dermatologische zorg.

Dit sluit aan op de ambitie van het AMC en VUmc om zich toe te leggen op hoogcomplexe academische zorg, wetenschappelijk onderzoek en innovatie. Dus specialistische medische zorg bieden die elders niet geboden kan worden.

Huid Medisch Centrum is hét specialistisch centrum voor de huid in de regio groot Amsterdam en biedt de hoogste kwaliteit medisch specialistische huidzorg aan.

Voor zowel patiënten als verwijzers wordt het vinden van de beste huidzorg aanzienlijk gemakkelijker: één adres voor alle huidzorg met een rechtstreekse lijn naar de Universitaire Medische Centra van Amsterdam indien de zorg academische expertise en infrastructuur nodig heeft.

Het team van Huid Medisch Centrum bestaat uit ruim dertig ervaren en gedreven medisch specialisten, huidtherapeuten, verpleegkundigen en doktersassistenten met een gezamenlijke focus: het leveren van de beste zorg met persoonlijke aandacht voor de patiënt.

Naast algemene dermatologie, allergologie en spataderzorg zal Huid Medisch Centrum huidtherapie gaan aanbieden.

Huid Medisch Centrum is gevestigd aan de Paasheuvelweg 28 in Amsterdam. Deze locatie is volledig ingericht naar de hoge eisen die worden gesteld aan veilige zorg. De locatie is goed bereikbaar en heeft de beschikking over een ruime eigen, en gratis parkeergelegenheid.

Bron: AMC