De regio groot Amsterdam krijgt een Huid Medisch Centrum

0
805

Het AMC, VUmc en Centrum Oosterwal maken de oprichting van Huid Medisch Centrum bekend. Het nieuwe centrum opent vanaf heden de deuren voor alle huisarts verwezen dermatologische zorg.

Dit sluit aan op de ambitie van het AMC en VUmc om zich toe te leggen op hoogcomplexe academische zorg, wetenschappelijk onderzoek en innovatie. Dus specialistische medische zorg bieden die elders niet geboden kan worden.

Huid Medisch Centrum is hét specialistisch centrum voor de huid in de regio groot Amsterdam en biedt de hoogste kwaliteit medisch specialistische huidzorg aan.

Voor zowel patiënten als verwijzers wordt het vinden van de beste huidzorg aanzienlijk gemakkelijker: één adres voor alle huidzorg met een rechtstreekse lijn naar de Universitaire Medische Centra van Amsterdam indien de zorg academische expertise en infrastructuur nodig heeft.

Het team van Huid Medisch Centrum bestaat uit ruim dertig ervaren en gedreven medisch specialisten, huidtherapeuten, verpleegkundigen en doktersassistenten met een gezamenlijke focus: het leveren van de beste zorg met persoonlijke aandacht voor de patiënt.

Naast algemene dermatologie, allergologie en spataderzorg zal Huid Medisch Centrum huidtherapie gaan aanbieden.

Huid Medisch Centrum is gevestigd aan de Paasheuvelweg 28 in Amsterdam. Deze locatie is volledig ingericht naar de hoge eisen die worden gesteld aan veilige zorg. De locatie is goed bereikbaar en heeft de beschikking over een ruime eigen, en gratis parkeergelegenheid.

Bron: AMC

advertentieEinde Bericht ___________________________________________
Vorig artikelKerstboom snel de deur uit
Volgend artikelEerstelijnsorganisaties Stichting Zorg op Noord en Stichting Boog samen verder als ZONBOOG
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.