Definitief overstappercentage zorgverzekering 2018 is 6,2

0
436

Alle overstapinformatie is verwerkt bij de zorgverzekeraars. Uit berekeningen door Vektis blijkt dat 6,2% van de verzekerden van zorgverzekeraar is gewisseld. Dat komt neer op 1,1 miljoen mensen. Het percentage overstappers is iets lager dan vorig jaar, toen 6,4% van de verzekerden wisselde van zorgverzekeraar.

Het definitieve overstappercentage ligt iets hoger dan het voorlopige percentage van 5,9%. Verzekerden kunnen elk jaar tot 1 januari hun zorgverzekering opzeggen en hebben dan tot uiterlijk 1 februari de tijd om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten. In april volgt een uitgebreide analyse van het afgelopen overstapseizoen.

(Zie ook: https://www.zn.nl/338067458/Nieuwsbericht?newsitemid=2761424896)

Bron: ZN

Vorig artikelTwee bacteriesoorten werken samen in het bevorderen groei darmtumoren
Volgend artikelMinder pijn door verbeelding
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.