Ondersteuning beschikbaar voor economische missie naar China

Array

Voor Westerse ondernemers is China een enorme groeimarkt. Zeker op het gebied van gezondheidszorg. Vaak is het moeilijk om een goede tolk/ consultant te vinden die zowel Chinees spreek en de mores van het land en de markt kent.  Caroline Lijuan Cheng, Chinese business consultant  en Janine Budding, Subject matter specialist voor Life Sciences & Health in o.a. China, kunnen ondernemers ondersteunen in aanloop naar en tijdens de economische missie naar China.

Brede kabinetsdelegatie op economische missie naar China

Minister-president Rutte, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag, minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Carola Schouten, minister voor Medische Zorg en Sport Bruno Bruins en staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Stientje van Veldhoven reizen tussen 8 en 13 april naar China met Nederlandse ondernemers voor een economische missie.

China heeft met 1,4 miljard mensen de grootste bevolking ter wereld. In de afgelopen dertig jaar is de Chinese economie met een gemiddelde van 10% per jaar gegroeid. Het land is de tweede economie van de wereld en ‘s werelds grootste handelsnatie geworden. Met het Chinese Zijderoute initiatief (Belt and Road Initiative) maakt China werk van zijn ambities om de handels- en investeringsrelaties met China over het hele Euraziatische continent aan te halen. Dit biedt kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven, die tijdens de economische missie verder worden onderzocht.

Caroline Lijuan Cheng en Janine Budding zijn beschikbaar om Westerse en Chinese zorgondernemers met raad, daad en vertaling en hulp op maat te helpen om succesvol zaken te doen in en met China, ondanks taalbarrière en cultuurverschillen. Deelnemers aan de handelsmissie China Medical Equipment Fair en de activiteit in en in voorbereiding op het Holland Pavilion kunnen zij op maat ondersteunen, hun missie tot een succes te maken. Interesse in de mogelijkheden? Neem contact op met Janine Budding. janine (at) medicalfacts (.) nl of telefonisch 06 53 707703

Wij kunnen:

1. Helpen bij het vormgeven visitekaartjes op maat voor de Chinese markt. Een Chinees visitekaartje vraagt meer dan een alleen een vertaling van naam en NAW-gegevens

2. Geven van voorbereidende workshop in hoe je het beste kan presenteren aan Chinese potentials en cultuurtrainingen (training van 2 -3 uur)

3. Maken van brochures en powerpointpresentaties in Chinees ten behoeve van de presentatie van diensten en bedrijf in het Holland Pavilion @ China Medical Equipment Fair

4. Simultaan vertaling op de beurs en tijdens matchmaking activiteiten i.c.m. met grondige kennis van de mogelijkheden en behoefte van Medical Devices in China met kennis van medical devices zodat klanten niet alleen over een tolk beschikken maar een tolk die kan meedenken en als business consultant en subject matter specialist kan optreden.

5. Hulp bij onderhandelingen met Chinese businesspartners

6. Hulp bij het effectief ontvangen van Chinese businesspartners in Nederland (zowel begeleiding als hulp bij voorbereiding etc.)

7. Ondersteuning in traject na het sluiten van een zakelijke overeenkomst. Procurement en supply Chain adviser, project-based purchasing activities,

8. Cultuurcoach

9. Verzorgen van analyse van mogelijkheiden van joint venture tussen Nederlandse en Chinese organisatie

10. Vakinhoudelijke adviseur voor senior management team

11. Begeleiding marketing en promotie activiteiten

12. Ondersteuning logistiek

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen