Carola Remers nieuwe directeur Stichting Vrienden van UMC Utrecht

0
1261

Het bestuur van Stichting Vrienden van UMC Utrecht heeft een nieuwe directeur benoemd: Carola Remers.

Carola heeft veel ervaring opgedaan bij diverse landelijk bekende goede doelen. De laatste tijd heeft ze op interim basis gewerkt in de fondsenwerving; onder meer voor de Erasmus MC Foundation. Zij volgt Claudia Vonk op, die tot 1 december deze functie bekleedde. 

Remco van Lunteren, voorzitter van het bestuur van de stichting Vrienden van UMC Utrecht: “We zijn verheugd met de kennis en ervaring die Carola komt inbrengen bij de stichting Vrienden van UMC Utrecht. Met haar komst maken we een mooie stap in het verwezenlijken van onze forse groeiambitie”. Carola zal in haar nieuwe functie starten per 1 maart a.s.

Bron: UMC Utrecht

Vorig artikelStille COPD-epidemie in Nederland dreigt door toename houtkachels
Volgend artikelDutch Oncology Research Platform (DORP) van start
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.