Een avond met Deepak Chopra op 24 mei

1
5525
Een avond met Deepak Chopra 24/05

De wereldberoemde Amerikaanse schrijver, arts, spreker en voorvechter van alternatieve geneeskunde Deepak Chopra zal tijdens deze conferentie antwoord geven op vragen als ‘Is er een ultieme realiteit?’ en ‘Hoe verbetert ons bewustzijn ons totale welzijn?’. Daarnaast geeft Deepak Chopra praktische tips.
Een gezonde levensstijl ondersteunt het zelfhelend vermogen. Het klinkt logisch, maar de resultaten zijn revolutionair. Een belangrijke pijler van ons zelfhelend vermogen is het immuunsysteem. Het immuunsysteem beschermt ons tegen ouderdomskwalen, (resistente) bacteriën, epidemieën en schadelijke milieu-invloeden. En het kan ernstige ziektes voorkomen.

Door iedere dag bewuste keuzes te maken kunnen wij zelf dit immuunsysteem versterken. Daartoe bieden DeepakChopra en Rudolph Tanzi een actieplan van 7 dagen, met iedere dag een andere focus.

Dit levert de volgende voordelen op:
– je natuurlijk evenwicht blijft in stand;
– je kunt vormen van kanker en mogelijk ook alzheimer voorkomen;
– je wordt minder afhankelijk van medicijnen;
– je wordt gezond ouder.

Spiritualiteit, mindfulness en Ayurveda

Chopra staat bekend om zijn boeken over spiritualiteit, mindfulness en Ayurveda (traditionele Indiase geneeswijzen) en om zijn diverse televisieoptredens in o.a. The Oprah Winfrey Show. Time Magazine heeft hem uitgeroepen tot één van de 100 helden van de 20e eeuw en nu komt hij naar Nederland voor een conferentie.

In een tijd waarin de ‘zelfhulp-industrie’ piekte in de samenleving wordt Chopra gezien als één van de belangrijkste gezichten van de mindfulness-generatie. Centraal in zijn ideeën over gezondheid staat zijn streven naar de samensmelting tussen westerse wetenschappelijke kennis en oeroude oosterse filosofieën en geneeswijzen, zoals Ayurveda, Yoga, meditatie en homeopathie.

De conferentie is gebaseerd op de nieuwste bevindingen uit zowel de reguliere als de alternatieve geneeskunde.komt op donderdag 24 mei naar AFAS Live met zijn ‘The Future of Wellbeing’ tour. De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster. Rang 1 zitplaatsen geven niet alleen toegang tot zitplaatsen vooraan bij het podium, maar je krijgt ook exclusief toegang tot een signeersessie met Deepak.

Eind mei verschijnt het nieuwste boek van Deepak Chopra & Rudolph Tanzi. Daarom komt Deepak Chopra voor zijn ‘The Future of Wellbeing’ tour naar Nederland, voor een conferentie in AFAS Live.

Onder de lezers mogen we 2 tickets verloten…… dus graag je reactie in de comments als je samen met vriend/vriendin naar deze conferentie met Deepak wil.

Het zelfhelend vermogen | Een revolutionair plan om je immuunsysteem te versterken en gezond ouder te worden | DeepakChopra & Rudolph E. Tanzi |
ISBN 9789021568553 | € 22,50 | Paperback met flappen | 320 pagina’s | ISBN e-book 9789021568553 | € 11,99 | Verschijnt 29 mei 2018

Vorig artikelKankerpatiënt heeft baat bij specialisatie radiologen Treant
Volgend artikelBeter zelfbegrip en autonomie cruciaal bij herstel anorexia
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

1 REACTIE

Comments are closed.