Roche Diabetes Care stelt Klaas Gutschoven aan als General Manager Nederland

Array

Roche Diabetes Care, wereldleider op het gebied van diabetes management systemen en services, heeft Klaas Gutschoven (37) aangesteld als General Manager Nederland en Head of Management Centre North. In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle activiteiten in Nederland, België, Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland.

Voor zijn aanstelling bij Roche Diabetes Care Nederland was Gutschoven Head of Diabetes Care België, waar hij verantwoordelijk was voor alle activiteiten in België. Gutschoven heeft jarenlange ervaring binnen het zorgveld en is sinds 2009 werkzaam bij Roche, waar hij verschillende functies heeft bekleed.

“Ik kom met veel vertrouwen naar de Nederlandse organisatie”, vertelt Klaas Gutschoven. “Er is een grote passie om voor mensen met diabetes écht het verschil te maken en het team heeft hierin al veel grote stappen gezet. Ik kijk ernaar uit om hierop voort te bouwen met innovatieve oplossingen om Roche Diabetes Care als dé nummer 1 in diabeteszorg op de kaart te zetten.”

Gutschoven is in het bezit van een master in communicatie en een PhD in social sciences van de Universiteit Leuven.

Over Roche Diabetes Care
Roche Diabetes Care is een pionier in de ontwikkeling van bloedglucosemeters en een wereldleider op het gebied van diabetes management systemen en services. Het merk Accu-Chek is al meer dan 40 jaar toegewijd aan het in staat stellen van mensen met diabetes om een zo normaal en actief mogelijk leven te leiden en zorgverleners zo goed mogelijk te ondersteunen bij de zorg aan hun patiënten. Vandaag de dag biedt het Accu-Chek portfolio mensen met diabetes en hun zorgverleners innovatieve producten en impactvolle oplossingen voor gemakkelijk, efficiënt en effectief diabetes management. Het omvat bloedglucosemeters, insulinepompen, prikpennen, datamanagement en educatieprogramma’s die bijdragen aan een verbeterde medische uitkomst. Roche Diabetes Care maakt deel uit van Roche Diagnostics, gevestigd in Basel, Zwitserland. Kijk voor meer informatie op www.accu-chek.nl.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen