Stoelyoga

0
695

Stoelyoga Nederland is een platform voor stoelyoga beoefenaren en docenten. Op www.stoelyoga-nederland.nl vind je stoelyoga boeken, gratis online video’s en kan je als particulier op zoek naar een stoelyoga les bij jou in de buurt. Fysiotherapeuten, beweegagogen, activiteiten begeleiders en MBVO docenten kunnen een bijscholing tot Stoelyoga docent doen en geven les.

Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga. Ongeacht je leeftijd of fysieke gesteldheid je kunt meedoen. In fysiotherapiepraktijken, gezondheidscentra, revalidatiecentra, buurthuizen, wijkcentra en zorgcentra worden stoelyoga lessen aangeboden.

Stoelyoga is een andere discipline dan stoelgym. Ontspanning, gezonde ademhaling, lichaamsbewustzijn en genieten van wat er nog allemaal wel kan staat bij stoelyoga centraal. Mijn vraag aan u is of u het interessant vindt om eens aandacht te besteden aan deze vorm van bewegen en ontspannen op jullie website? Wij kunnen tekst en een serie yogahoudingen aanleveren.

Wilt u zelf ervaren wat Stoelyoga is en voor je kan doen? Doe dan mee met deze serie.

 

Vorig artikelDraai niet om de dood heen
Volgend artikelVoor jongere met epilepsie is de weg naar volwassenheid lang
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.