Lancering magazine ‘Zorg voor jou’ Jeroen Bosch Ziekenhuis

Array

Zorg voor jou

Zorg die bij je past, dichtbij en op jouw manier. Dat willen wij de mensen in Den Bosch en omgeving bieden.

Wij hebben in 2017 het begrip positieve gezondheid omarmd. Dat betekent voor ons een nieuwe manier van kijken en werken. Inmiddels zijn we een jaar verder en mooie ervaringen rijker.

Digitaal Magazine

Die delen we graag met jou. Daarom lanceren we vandaag het eerste digitale magazine Zorg voor jou, met verhalen over mensen uit Den Bosch en omgeving.

Zoals Kelly van Zoghel; een fanatiek sporter met een drukke baan. En diabetes type 1. Dankzij een online platform heeft ze altijd inzicht in haar gezondheid en haar diabetesverpleegkundigen binnen handbereik.

Of onze eigen orthopeed Nico Bennink. In een filmpje neemt hij ons mee de operatiekamer in. “Aan patiënten stel ik altijd de vraag ‘Wat is belangrijk voor jou?’. Daar ga ik voor.”

Via deze link  kom je bij het magazine. Met behulp van de rode pijltjes rechtsonder kun je door het magazine bladeren.

Werkt de link niet? Typ dan http://magazine.jeroenboschziekenhuis.nl/zorg-voor-jou in je browser om de pagina te openen.

Wij wensen je veel kijk- en luisterplezier.

Bron: Jeroen Bosch Ziekenhuis

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen