Marianne Acampo nieuw lid raad van bestuur St. Anna Zorggroep

Marianne Acampo treedt per 1 juli 2018 toe als lid raad van bestuur van de St. Anna Zorggroep (Geldrop/Eindhoven). Zij volgt Charles Evers op.
Marianne Acampo is een bestuurder met ruime ervaring op bedrijfskundig en financieel vlak. De afgelopen jaren was zij actief binnen VVT instelling Careyn, waar zij verantwoordelijk was voor een groot aantal verandertrajecten. Daarvoor is zij actief geweest in bestuurlijke en hoger managementfuncties in diverse ziekenhuizen en binnen de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ).

Raad van Toezicht

“De raad van toezicht kijkt vol vertrouwen uit naar de komst van Marianne Acampo. Haar affiniteit met organisaties in een dynamische omgeving gecombineerd met haar brede bestuurlijke ervaring – zowel in ziekenhuiszorg als in de ouderenzorg – geeft ons het vertrouwen dat zij samen met voorzitter Ingrid Wolf-de Jonge verder kan bouwen aan een wendbare, toekomstgerichte organisatie”, aldus Gerrit Witzel, voorzitter van de raad van toezicht.

Marianne neemt het stokje over van Charles Evers, die op 1 december 2016 startte bij de Zorggroep, met een tijdelijke opdracht die op 1 juni 2018 is geëindigd. De raad van toezicht dankt hem hartelijk voor zijn bijdrage.

Bron: St Anna Zorggroep

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen