Samenwerking Bartiméus en Medipoint uitgebreid naar Winschoten

Array

De samenwerking tussen Bartiméus en Medipoint is wegens succes verlengd en uitgebreid naar de Medipoint winkel in Winschoten. Ook in 2018 kunnen belangstellenden tijdens inloopspreekuren in winkels van Medipoint terecht met vragen over slecht(er)zien, zelfredzaamheid, onderzoek, advies en vergoedingen. U bent van harte welkom!

Het doel achter de samenwerking is om mensen met een visuele beperking meer te bieden in de winkels van Medipoint dan alleen hulpmiddelen. Daarom kunnen sinds januari 2017 belangstellenden tijdens inloopspreekuren bij een professional van Bartiméus terecht voor informatie over slechtziendheid in combinatie met handige hulpmiddelen en advies dat is afgestemd op de persoonlijke situatie. Vincent Steenbergen van Medipoint: “Het is geweldig dat we onze service hebben kunnen uitbreiden door onze winkelklanten dit te bieden”. Omdat de samenwerking van beide kanten goed bevalt, kunnen mensen ook in 2018 bij diverse winkels van Medipoint terecht voor advies en ondersteuning. Piet Strijker van Bartiméus: “Fantastisch dat we op die manier mensen dicht bij hun woonplaats kunnen blijven helpen”.

Gratis spreekuren


Heeft u een vraag en wilt u persoonlijk advies, dan kunt u in de provincie Groningen langskomen in Assen, Coevorden, en vanaf 3 juli ook in Winschoten. Het eerstvolgende spreekuur in Winschoten is op 3 juli van 10.00 uur tot 12.00 uur aan de Venne 114. Een overzicht van alle data en tijdstippen in Noord-Nederland is te vinden op de website van Bartiméus, op https://www.bartimeus.nl/regio-noord-nederland

De spreekuren zijn gratis. Heeft u vragen hierover aan Bartiméus dan kunt u contact opnemen met de Bartiméus infolijn: 088 – 88 99 888.

Meer informatie over Medipoint kunt u vinden op de website http://www.medipoint.nl

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen