Famed en Rotocol werken samen aan protocollen voor de tandartspraktijk

0
837
Bron: Shutterstock

Op 10 juli 2018 is de officieuze samenwerking tussen Famed en Rotocol officieel bekroond met een samenwerkingsovereenkomst. De eerste successen zijn al geboekt! Famed klanten profiteren van deze samenwerking met de dienst ‘Famed Protocollen’: via een online platform hebben Famed-klanten 24/7 toegang tot hun eigen, op maat gemaakte, protocollen die altijd voldoen aan de meest recente wet- en regelgeving.

Protocollen opstellen, op orde houden en ernaar handelen is voor praktijken meestal geen onderdeel van de dagelijkse bezigheden. Famed is zich bewust van de uitdagingen van praktijkhouders: de tijd die gemoeid gaat met het up-to-date houden van zowel protocollen als de kennis van het personeel op dit vlak is vaak complexer dan gepland. Omdat Famed zich tot doel heeft gesteld haar klanten zo goed mogelijk te ontzorgen, doet zij graag een stapje meer dan haar ‘core business’ van financiële afhandeling van declaraties. . Een samenwerking met Rotocol is daarom een logische stap.

Protocollen voor de tandartspraktijk

Rotocol stelt tandartspraktijken in staat om op een moderne manier, actief bezig te zijn met de protocollen. De Famed protocollen zorgen dat praktijken altijd zijn voorbereid op een eventuele inspectie en de digitale beschikbaarheid van de gegevens zorgen dat de Famed protocollen een werkbare tool zijn voor het hele team. Famed hecht zeer veel waarde aan de samenwerking.

Zorgaanbieders rust en ruimte bieden om zich weer volledig te kunnen richten op het verlenen van de beste zorg, daar streeft Rotocol naar. Al sinds 2013 zet Rotocol zich in om het vastleggen, beheren en updaten van protocollen zo eenvoudig mogelijk te maken, passend bij de praktijk en altijd conform wet- en regelgeving. Voor meer informatie zie: https://www.tandartsprotocollen.nl/.

Bron: Famed