Nieuwe bloedglucosemeter maakt leven met diabetes weer iets makkelijker

Roche Diabetes Care lanceert Accu-Chek® Instant in Nederland
Roche Diabetes Care heeft de nieuwe bloedglucosemeter Accu-Chek Instant op de Nederlandse markt geïntroduceerd. De Accu-Chek Instant biedt mensen met diabetes nog meer gemak en inzicht bij het meten van hun bloedglucosewaarden. De nieuwe meter wordt vergoed door alle zorgverzekeraars.

De Accu-Chek Instant laat met één druk op de knop alle belangrijke informatie zien: het actuele meetresultaat en de gemiddelden van de afgelopen 7, 30 en 90 dagen. De kleuren op de meter tonen bovendien onmiddellijk of de bloedglucosewaarden binnen het persoonlijke streefwaardebereik ligt.  Met de Accu-Chek Instant ben je verzekerd van een nauwkeurige meting die de strengste nauwkeurigheidseisen overtreft ( ISO 15197:2013 / ISO 15197:2015). De Accu-Chek Instant is goedgekeurd door TÜV.

Extra opties

Via bluetooth™ kunnen de meetgegevens automatisch worden opgeslagen in de gebruiksvriendelijke mySugr app. Iemand met diabetes heeft dan altijd en overal de meetgegevens en trends bij de hand. De gegevens kunnen eenvoudig gedeeld worden met bijvoorbeeld partner of zorgverlener. Bij de aanschaf van een Accu-Chek Instant krijgt de gebruiker gratis mySugr Pro erbij. De mySugr app is ontwikkeld door mensen met diabetes voor mensen met diabetes en wordt in de Apple store beoordeeld met 4,3 sterren.

Meer informatie over Accu-Chek Instant

Kijk voor meer informatie over de nieuwe  Accu-Chek Instant bloedglucosemeter op www.accu-chek.nl/meters/instant.

Bron: Roche Diabetes Care

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen