Loosdrechtse huisarts neergestoken

0
1653

In een huisartsenpraktijk in Loosdrecht is vanochtend een huisarts neergestoken. De huisarts raakte bij de aanval ernstig gewond. En werd door een per helikopter gearriveerde trauma-arts begeleid met de ambulance naar het ziekenhuis. Daar wordt hij behandeld aan zijn verwondingen.

Nadat het signalement van de verdachte via Burgernet was verspreid, werd hij snel herkend door iemand op straat die direct de politie waarschuwde.Hierop heeft de politie een 34-jarige man aangehouden die eerder vandaag de huisarts zou hebben neergestoken.

Huisarts gewond

Het incident deed zich vanochtend rond 11 uur voor in een praktijk aan de Eikenlaan. Een jongen die net bij de tandarts vandaan kwam, hoorde hulpgeroep en schoot de gewonde huisarts te hulp. De dader was intussen op de vlucht geslagen.

De huisarts is ernstig gewond geraakt.