Anna’s Online Vragenuurtje over liesbreuken

0
979

11 september om 19.30 uur

De tweede editie van Anna’s Online Vragenuurtje staat in het teken van liesbreuken. Tijdens het vragenuurtje beantwoorden chirurgen Arno Oomen en Piet Hoek zowel vooraf ingestuurde vragen als de vragen die live binnen komen.

Wilt u weten wat een liesbreuk precies is? Bent u nieuwsgierig of een operatie noodzakelijk is? Of heeft u vragen over de behandeling van een liesbreuk? Stuur dan uw vraag via deze pagina of op 11 september tijdens Anna’s Vragenuurtje.

Stel uw vraag over liesbreuken

Stel uw vraag nu alvast via onderstaande button of tijdens de livestream op maandag 11 september.

Hoe werkt het?

  • Op 11 september 2018 om 19.30 uur wordt het vragenuurtje hier uitgezonden.
  • Via het chatvenster kunt u uw vraag (anoniem) achterlaten.
  • Stel uw vraag vooraf via de button rechtsboven.
  • Let op: op vragen over persoonlijke medische situaties, kunnen wij tijdens het vragenuurtje niet ingaan.
  • Wij bundelen de vragen zodat soortgelijke vragen in een keer beantwoord kunnen worden.
  • Uw naam en uw vraag komen niet in beeld.
  • Mochten er te veel vragen binnenkomen om direct te beantwoorden, geven wij dit aan.

Meer weten over liesbreuken?

In het Liesbreuk Centrum Zuid zijn wij gespecialiseerd in de behandeling van liesbreuken. Door de specialisatie kunnen wij efficiënter werken. Lees meer over wat dit voor u betekent.

Vorig artikelTranen ontleden om aandoening ‘droge ogen’ op te sporen
Volgend artikelNederland weet nog te weinig van dementie
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.