KLM Health Services sluit Travel Clinic in Raadhuisstraat Amsterdam

0
2524

KLM Health Services, de gezondheidsorganisatie met meerdere Travel Clinic vestigingen, sluit per oktober de Travel Clinic in de Raadhuisstraat te Amsterdam. De Travel Clinics op de luchthaven Schiphol, Schiphol Oost en in het centrum van Den Haag nemen de clientèle over.

Directeur Brinio Veldhuijzen van Zanten: ‘Uiteraard vinden wij het jammer om deze vestiging in het historische pand in het centrum van Amsterdam te sluiten. Echter, om onze klanten optimaal en kostenefficiënt te bedienen is het logisch om de bedrijfsvoering in de overige vestigingen te optimaliseren. Wij vertrouwen erop dat de bezoekers die, gewend waren naar de Raadhuisstraat te komen, de weg vinden naar de Travel Clinic op Schiphol-Oost. Daar kan gratis voor de deur geparkeerd worden. Ook is de Travel Clinic in de vertrekhal van Luchthaven Schiphol optimaal bereikbaar met het openbaar vervoer.’

Ruime openingstijden Travel Clinic Schiphol


De Travel Clinic in de vertrekhal van Schiphol is 7 dagen per week geopend van half 9 tot half 5

De Travel Clinics op Schiphol Oost en in Den Haag zijn 6 dagen per week geopend en zijn bovendien op woensdag en donderdagavond geopend tot half 9.

 

Afspraak

Een afspraak maken bij een van de Travel Clinics kan eenvoudig via de website van KLM Health Services.

 

Over KLM Health Services

KLM Health Services helpt je met gezond leven, werken en reizen. Van eerste hulp en medische ondersteuning tot vaccinaties, health check-ups en lifestyle programma’s. Dit wordt gedaan met een team van artsen, verpleegkundigen, assistenten en coaches. Al meer dan 25 jaar voor KLM en voor andere internationale organisaties, zoals de overheid, multinationals en offshore bedrijven. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Of het nu gaat over werken of vakantie.

 

Bron: KLM Health Services