Succesvol Benefietdiner Breast Care Foundation levert meer dan een half miljoen euro op

Array

Benefietdiner Breast Care Foundation (BCF)  ter ere van het 5-jarig jubileum van BCF en het Alexander Monro Ziekenhuis.

Succesvol Benefietdiner Breast Care Foundation

Het Benefietdiner dat de Breast Care Foundation (BCF) maandag 1 oktober organiseerde ter ere van het 5-jarig jubileum van BCF en het Alexander Monro Ziekenhuis (AMZ), was een groot succes. Meer dan een half miljoen euro werd opgehaald voor de doelstellingen van BCF.
De ruim 400 gasten werden verrast door optredens van onder meer Karin Bloemen en Xander de Buisonjé maar ook door het heftige ervaringsverhaal van één van de patiënten van het AMZ. De presentatie werd verzorgd door Sophie Hilbrand en het proeverijmenu werd bereid door Parkheuvels sterrenchef Erik van Loo. Onder leiding van Laurien Schroeder-Hessels werden unieke stukken geveild, zoals prachtige sieraden van Otazu, diverse reizen maar ook een gastrol in de populaire Zapp-serie Brugklas.

Breast Care Foundation

De opbrengst van de avond komt volledig ten goede aan de Breast Care Foundation. De Foundation wil de borstkankerzorg in Nederland naar een hoger niveau brengen. BCF zet zich in voor voorlichting en bewustwording bij alle vrouwen en mannen in Nederland, vroegdetectie en een lager sterftecijfer, wetenschappelijk onderzoek en ondersteuning, het faciliteren van uitwisseling van kennis en data en voor de kwaliteit van leven en de beste gespecialiseerde medische (na)zorg in een healing environment.

Bron: Alexander Monro Ziekenhuis

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen